You Name It

En ny rock, blues & soul trio bestående af 3 særdeles rutinerede musikere, der har spillet landet tyndt på festivaler, spillesteder, fester og – YOU NAME IT!

Intensionen med bandet er at give publikum en Live-oplevelse ud over det sædvanlige, hvor kodeordene er energi, spilleglæde & ekvilibrisme.
Repertoiret består af Rock n’ Roll klassikere som: Shake, Rattle and Roll, Fire, That’s Allright Mama over Blues evergreens som Sweet Home Chicago, Hoochie Coochie Man til Soul hits som: I feel Good, My Girl m.m.

I forgrunden står Ole Bech. Han er en Aarhusbaseret sanger, guitarist og dobrospiller, der med en sjældent set energi og indlevelse, synger og spiller råt, ærligt og smukt. Der er tale om et musikalsk kraftværk, der altid formår at tilfører musikken bunker af energi.

Jesper Bylling på bas, er en af landets bedste inden for disciplinen, steady – men samtidig virtuos og ekvilibristisk i sit basspil. Bandets ankermand er Klaus Thrane, legendarisk trommeslager, der med stor indlevelse og energi, altid får det hele til at swinge og medvirker til at få musikken banket ud over scenekanten.

Christian Søgaard Trio er: