Livsværk

Workshop og koncert er nøgleordene for besøget af koret Livsværk. De vil sammen med lokale kor, som har deltaget i workshop med fokus på fælleskabet, fremføre en flot koncert for os alle. Vi glæder os meget.

Om koret

Livsværk er et ambitiøst, rytmisk kor bestående af dygtige sangere med en lang musikalsk opdragelse inden for musik og sang. Nogle er uddannet i musik, og andre har dyrket musikken på anden vis i mange år, og til sammen står Livsværk med individuelt dygtige sangere som formår at mødes i en fælleslyd – lyden af Livsværk.

Livsværk er et ungt og sprudlende kor med rødder i det rytmiske musikliv i Nordjylland, og der er altid nærvær, glæde og smil tilstede ved koncerterne samtidig med at koret har et højt musikalsk niveau. Når koret synger, fortælles historier, som allerede er skrevet ned i sange eller som bliver skabt i øjeblikket.

Koret udgav sidste år en single og musikvideo med deres helt nye nummer “Into The Light”. Den kan du se her på siden.

Om korlederen

Livsværk er skabt af korleder Liv Kirstine Lund Poulsen.
Liv er en anerkendt korleder fra Aalborg, der for alvor kom på landkortet som en dygtig og ambitiøs korleder, da hun i 2020 modtog Klaverstemmerens Musikpris på 20.000 kr. for sit musikalske virke og udbredelse af kormusikken i Aalborg.

Livsværk oprettede hun i forbindelse med sin uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium i sommeren 2016, og hun valgte i fællesskab med koret at fortsætte efter hun færdiggjorde sin kandidat i sommeren 2020.

Liv er desuden korleder for seks andre kor i Aalborg, underviser i sang og klaver og har i mange år sunget i Hasseris Kirke, hvor hun nu leder kirkens pigekor og børnekor.

Korleder Liv Kirstine Lund Poulsen