Christian Søgaard Trio

Jazz Viser & Verdensmusik

Med 18 år på bagen, fra Bagenkop til Skagen – underholder trioen nu igen, efter vores allesammens rutchetur i corona-karusselen. Mere oplagte og spillelystne end nogensinde før.

Så pas på! Knapt har de tre prægtige mandfolk; den syngende Søgaard – iført maveorgel, dansende Nordal på guitaren og Holgersen med sit faste greb om kontrabassen, indtaget scenen, før de, på bedste spillemandsmanèr og som de garvede musikere de er, målrettet og oplagte, begynder arbejdet med at gøre dig godt gammeldags GLAD I LÅGET !

De skyr ingen midler, men jonglerer rundt med: Hjemmelavede melodier og swingende rytmer fra: Sydamerika, Grønland Balkan og jazzland. Med gode historier, hæsblæsende improvisationer og sidst, MEN IKKE MINDST, synger de tekster af Rune T. Kidde og Pernille Plaetner. Deres to forfattere har meget på hjertet, og skriver med humor og livsglæde. Både finurligt sprudlende og dybtfølt inderligt.

De bruger gerne den skarpe pen, når det handler om; klima – integration – stress – ulighed – men altid med et glimt i øjet og med hjertet på rette sted.

Så, du kan være ganske rolig! Det er svært at sidde stille på stolene og ikke komme i godt humør af den glade musik, når Christian Søgaard Trio spiller.

Christian Søgaard Trio er: